De mooiste plekjes

Iedereen heeft wel dat ene plekje... Dat plekje waar je een mooie herinnering aan hebt, eentje van vroeger of juist van pas geleden. Nu zijn wij benieuwd wat voor jou het mooiste plekje in de Berger- of Egmondermeer en de directe omgeving is! Laat het weten door een punt toe te voegen op onze interactieve mooie plekjes kaart. Hieronder vind je een eerst een korte uitleg hoe je dit doet en daaronder de kaarten. Wil je geen punt toevoegen, maar enkel de kaart bekijken? Open dan de "Mooiste plekje van..."-kaart.
 
VANAF JE DESKTOP PC
Wil je vanaf je PC je mooie plekje toevoegen? Dat kan! Open de "Mooiste plekje van..."-kaart en ga in de bovenste balk naar het potloodje: Potloodje. Als je op het potloodje klikt zal er rechts in beeld een panel verschijnen. Klik in dit panel op het gele punt. Zodra deze blauw gemarkeerd is kan je in de kaart klikken op de locatie waar jouw mooiste plekje is. Bij het klikken in de kaart zal een pop-up verschijnen, die je kan invullen met jouw gegevens. Via bestand kan je eventueel een foto, afbeelding of ander document toevoegen. Door in de rechter bovenhoek op het kruisje te klikken wordt jouw plekje opgeslagen op de kaart.
 
VIA TELEFOON OF TABLET
Stel... Je fiets door de polder én daar zie je jouw mooiste plekje, wat doen je dan? Je maakt een foto (of beter nog een selfie) van jouw mooiste plekje. Vervolgens open je de kaart "Mooiste plekje van... - Mobile". Nu kan je rechts op de locatie-button (screenshot) klikken, zodat je direct naar jouw huidige locatie gaat of je navigeert zelf naar de locatie. Hierna klik je in de Editor en dan op de gele punt. Nu kan je de punt op jouw mooiste plekje toevoegen en de popup invullen. Wederom kan je via bestand eventueel een foto, afbeelding of ander document toevoegen. Door in de rechter bovenhoek op het kruisje te klikken wordt jouw plekje opgeslagen op de kaart. 
 
LET OP! Je kan hierna de pop-up niet meer wijzigen, foutje gemaakt? Mail jouw naam + naam van het punt naar de beheerder.